Project Description

Proiect neeligibil

Acest proiect nu a îndeplinit toate criteriile necesare pentru a trece în etapa următoare.
Larisa Tincescu
150.000 RON
Număr voturi online: 9
Număr voturi offline: 66

sistem modular de pavaj pentru recoltarea energiei (care poate fi fabricat din material plastic reciclat) implementat pe trotuarele centrale ale municipiului, poate oferi energie pentru iluminatul public și chiar pentru încărcarea telefoanelor mobile si a laptopurilor. Sistemul inteligent poate permite trecătorilor să-și alimenteze telefoanele sau tabletele cu energie curată, utilizând fie un cablu USB, fie o încărcare fără fir.
Instalarea se poate face in timp scurt,datorită designului modular, format din dale din sticlă puternică, anti-alunecare, care se află în partea superioară a sistemului de pardoseli solare din plastic reciclat. O utilizare a tehnologiei poate fi găsită în Budapesta, Ungaria, în parcul Városháza.

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

Durata proiectului

aprox 3 luni

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

minimizarea folosirii resurselor naturale este un obiectiv important pentru orașele inteligente durabile. Mii de tone de deșeuri de plastic sunt generate în fiecare zi. Plasticul este un material de construcție perfect. De asemenea, descentralizarea generării de energie, poate fi considerat un pas important în dezvoltarea orașului nostru

Beneficiarii proiectului

beneficiarii vor fi comunitatea locala, dar și turiștii aflați în vizită în orașul Târgoviște, dar și

Amplasamentul proiectului

Centrul istoric al Mun Targoviste, Calea Domnească, Parcul Chindia

Galerie foto

Prezentare Video

Locație proiect

Proiectul nu are setat o locație exactă.