Project Description

Mihai Cosmin
100.000 RON

Proiectul este un ajutor pentru comunitatea locala, prin nevoia de a dispune de o evidenta a statiilor de autobuz, precum si de a atrage turisti prin evidentierea punctelor cheie ale orasului. In viitor, proiectul se poate extinde in tot judetul, prin marcarea obiectivelor turistice, culturale si comerciale.

Proiectul va ingloba totodata functionalitate de vizualizare in timp real a locatiei fiecarui mijloc de transport in comun prin echipamentele GPS instalate pe autovehicule, comunicand in timp real, tinand cont de distanta si viteza, timpul estimat la care va ajunge in statie.

Durata proiectului

2-3 ANI

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Ideea este foarte competitiva mai ales ca nu exista nimic similar in Municipiul Targoviste, iar progresul tehnologic va fi imens. Nu exista decat o vaga publicitate pe retelele de socializare a punctelor comerciale, a celor turistice sau culturale, iar ceea ce imi propun prin proiecte este tocmai faptul de a aduce intr-un singur loc, intr-un singur portal, intr-o singura baza de date, a tuturor acestor informatii si de a le lega cu localizarea geospatiala si rutele/traseele mijloacelor de transport in comun.

Existenta unui astfel de proiect este extraordinar de benefica atat pentru comunitatea locala, prin evidentierea clara a statiilor de autobuz (pancarte, trasee, intervale orare), precum si atragerea turistilor prin evidentierea punctelor cheie ale orasului. Ulterior, proiectul se va extinde in tot judetul, mai ales ca zona nordica (Pestera, Padina, Vf. Omu), care face parte din Jud. Dambovita, zona fiind in continua dezvoltare si promovare.

Doresc promovarea acestui proiect ca fiind, prin definitie, ca un element inovator in ceea ce priveste definirea rutelor din transportul public, specific pentru orase medii ca numar de locuitori, imbinand consultarea simpla a rutelor, cu localizarea punctelor de interes comercial, turistic sau cultural. Daca partenerii publici vor fi deschisi prin folosirea echipamentelor GPS si GSM pe autovehiculele din dotare, va putea fi vazut ca un pas extraordinar spre un avans tehnologic excelent. Ideea poate fi ulterior implementata in orice oras din tara.

Beneficiarii proiectului

Comunitatea locala
Companiile de transport local - imbunatatirea serviciilor
Autoritatile locale
Companiile de transport private
Companiile locale

Amplasamentul proiectului

Localizarea proiectului este in Mun. Targoviste, iar ulterior propun extinderea ariei in tot judetul Dambovita.

Locație proiect

Proiectul nu are setat o locație exactă.